Korall/Tonår

Korall är namnet på våra fredagar och vår ungdomsverksamhet.

En förkortning för Kors/Allianskyrkan men också som ett korallrev med liv, mångfald och rik växtlighet. Därför heter vi Korall.

Korall

På fredagskvällar ses vi för att hänga, köra lekar, fika och ha andakter tillsammans.Korall är till för dig som går på högstadiet eller gymnasiet. Vi åker även på läger
tillsammans, bland annat skidläger i Trysil och sommarlägret UngTro på Gullbrannagården.

Klockan 19:30 ses vi i kyrkan och strax därefter drar vi igång en aktivitet för alla. Efter aktivitet och lek rör vi oss mot kyrksalen där en av oss ledare delar en andakt. Det ges även utrymme för bön i olika former och lovsång. Varje kväll avslutas med fika och häng.

Under sommarhalvåret befinner vi oss i Korskyrkan och under vinterhalvåret i Allianskyrkan. Du hittar veckouppdateringar på vår Instagram @koralljkpg. Ingen anmälan krävs, det är bara att komma. Varmt välkommen med!

Konfirmation

Konfirmationen ska skapa möjligheter för dig att utvecklas och få en inblick i den kristna tron. Vi kommer att ha undervisning och diskussioner om exempelvis Jesus, relationer, självbild och kyrkan. Vi träffas varje onsdag eftermiddag 16:00-18:00.

Vi kommer även att ha en heldag tillsammans i början av konfa-året och avsluta med en hajk i slutet av vårterminen. Konfirmationen är för dig som går i åttan.

Vi ser fram emot att träffa just dig, välkommen!

Bönegrupp

I bönegrupp samlas vi och ber för varandra, situationer och platser. Det är en liten grupp där vi får be och prata om vår vardag, men även en möjlighet att utmana och fördjupa vår tro.

Vill du gå med i en bönegrupp? KUL! Skriv till ungdomsledaren, vars nummer och mail står under kontakt.

Vanliga frågor och svar

Jag vill veta mer: