Gudstjänst

Tillsammans med varandra, tillsammans med Gud

Vad vi gör

På söndagar träffas vi och firar gudstjänst. Vi som möts kommer från olika sammanhang och med olika bakgrund. Alla är välkomna. Under gudstjänsten samlas vi, som kristna i alla tider gjort, för att möta Gud och möta varandra. Vi tror också att Gud vill möta oss där vi är i vår vardag och i våra liv.

Vad kan jag förvänta mig?

Gudstjänsten består av olika delar. Musik, solosång och gemensam sång, blandas med undervisning från Bibeln från någon av våra pastorer. I slutet av gudstjänsten finns det också möjligheter till förbön. Efter gudstjänsten har vi alltid fika. Är du här för första gången så bjuder vi dig gärna.

Följ våra gudstjänster online

Du är alltid välkommen att besöka våra gudstjänster på plats, men om man inte kan närvara på plats, så kan man ta del av våra gudstjänster ändå.

På vår Play-sida här på hemsidan hittar du gudstjänsterna som sänds live, eller i efterhand som videofiler. Du kan också hitta våra predikningar som Podcast-avsnitt här på hemsidan, men även via Apple Podcaster.

Vanliga frågor och svar

När?
Söndagar kl 10:00

Våra gudstjänster är öppna för alla och du behöver inte vara medlem eller kristen för att komma och besöka oss. Alla är välkomna.

Bredvid kyrksalen finns det ett lekrum för de minsta barnen. Vi har även en sporthall. Under gudstjänsten bjuds också alla barn in till söndagskola där barnen får leka, knåpa och höra spännande berättelser från Bibeln.
Nattvarden är Herrens måltid som vi firar den första söndagen varje månad. I nattvarden har man möjlighet att komma fram och ta del av brödet och vinet. Vi tror att Jesus är närvarande och vill möta oss i nattvarden.