Unga vuxna

Unga vuxna är en grupp för dig som letar efter ett sammanhang och vi vill välkomna dig!

Unga vuxna

Varmt välkommen att vara med på våra lovsångskvällar! Vi träffas 2 gånger i månaden för att sjunga lovsång och fika tillsammans. Det blir härlig gemenskap och en plats att träffa nya människor i Jönköping. För mer info om när vi ses, kika gärna in @alliansungavuxna på Instagram.

En del av detta är också att vi varje vecka får chans att ses i form av att sporta tillsammans med KRIK (Kristen Idrottskontakt). Vår information når du snabbast via instagram, @krikjonkoping.

KRIK

Kommer du till Allianskyrkan en måndagskväll/onsdagskväll så hör du musiken, skratten och sorlet strömma ut från idrottshallen. Det är KRIK eller kristen idrottskontakt, en organisation som står på grunderna trosglädje, idrottsglädje och livsglädje.

Samlingar som kan vara allt från galna blandningar mellan lekar till sporter och plötsligt stängs musiken av och alla samlas för att dela något ur bibeln Guds ord, för att det centrala på samlingen är inte först idrotten utan Jesus. Här handlar det inte om prestation och att vinna utan om glädje, glädjen i något mycket större.

Tider kan variera under sommar/vinterhalvåret, besök alltid @krikjonkoping på Instagram för senaste uppdateringarna.

Facebook & Instagram

Du hittar oss också på social media. På Facebook kan du läsa om vad vi gör eller vad som är på gång. Klicka här för att följa oss på Facebook. För mer information om datum och tider, följ @alliansungavuxna på Instagram.

Vanliga frågor och svar

Jag vill veta mer:
För mer information om datum och tider, följ @alliansungavuxna på Instagram.