Vi vill växa! Vill du vara med?

Allianskyrkan i Jönköping söker en kreativ Pastor med teamkänsla.

Vi är en församling i centrala Jönköping som samarbetar med Svenska Alliansmission (SAM). Några kärnvärden som betyder mycket för oss i relation till Jesus och vår kristna tro är Äkthet, Närhet och Synlighet.

Vi är i en process av förnyelse och vill nu komplettera vårt team av anställda pastorer och ungdomsledare med ytterligare personal. Vi söker en pastor, som tillsammans med oss, vill bidra till att Allianskyrkan i Jönköping växer.

Vi är flexibla inom teamet och fördelar många arbetsuppgifter oss emellan. När vi nu söker ny medarbetare tänker vi att du främst vill bidra i några av följande områden: Unga Vuxna, Familjer, Cellgrupper, Omsorg, Kommunikation.

Du vill vara med och leda genom relationer och forma kristen tro som håller sig nära Jesus.

Du har en pastorsutbildning eller motsvarande och har en fast förankring i din Gudstro och av att arbeta i en församling.

Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 20 mars. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan slutdatum på grund av att urval sker löpande.

Vi hoppas på tillträde under hösten 2022. Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse.

För mer info kontakta:
Rickard Thoursie, pastor och föreståndare, 070-5446582, rickard@allianskyrkan.se
Hans Larsson, ordförande, 070-5440205.

Skicka din ansökan till personalutskott@allianskyrkan.se