MIAH kommer ursprungligen från Malmbäck och alltsedan barndomen har musiken varit en stor och självklar del av hennes liv. Hon har studerat musik, varit ledare flera olika körer och sjungit i alla möjliga sammanhang.

För några år sedan började en dröm på riktigt pocka på MIAH:s hjärta – att få skriva mer egen musik och framförallt spela in sina egna låtar. Våren 2017 blev denna dröm verklighet. Med låten ”That’s when we all come falling down” vann hon länsfinalen i musiktävlingen P4 Nästa och slutade på en andraplats i riksfinalen.

Låten har efter tävlingen spelats mycket på radio och MIAH har nu tagit ett kliv ytterligare på den musikaliska resa som hon länge redan vandrat på och är nu flitigt anlitad på många olika scener.

Biståndsorganisationen Sam-Hjälp har arbetat i Östeuropa i 30 år och har varit med om en fantastisk utveckling i många av länderna som tidigare tillhörde det s k östblocket. Men det finns fortfarande en stor nöd; människor saknar utbildning, arbete, ibland tak över huvudet och mat till sina barn.

Under konserten med MIAH berättar Sam-Hjälp om det spännande arbete som görs idag och det blir även en insamling till verksamheten

Var: Allianskyrkan i Jönköping
När: Onsdag 15 september kl 18.00
Samarr: SAM-HJÄLP, Allianskyrkan.