Detta evenemang har redan ägt rum.

Den 4 december blir det fest i Allianskyrkan när årets julgala går av stapeln. Kvällen börjar vid 16.00 med musikquiz à la Musikkåren och luciatåg av Gnistan. Efteråt går vi in i Östergården och njuter av en fantastisk buffé med ett ’stänk av Italien’ – tillagad av den eminenta kocken Anders Magnusson. Förutom denna festmåltid som garanterat kommer att kittla dina smaklökar så får vi ett härligt program med lotterier i ett upplägg som många av oss känner igen från tidigare år. Vinsterna är många och av varierat slag för att det ska finnas någonting för alla! Så gör dig beredd att lockas av inspiration, uppfinningsrikedom, kreativitet, glädje, och gemenskap. Detta är en kväll som du inte vill missa! Pengarna går som vanligt till kyrkans barn- och ungdomsarbete, förutom ett par lotterier som istället ger bidrag till den kommande köksrenoveringen. Och drömmen om det nya köket blir extra påtaglig denna festliga kväll, då det är den sista större grej vi gör i det nuvarande köket.