Tema: "Vägens folk”. Rickard Thoursie, Lena Hjelmstam, Arvidsson Vocal Band.

Tema: Vägens folk. Kenneth Petersson,

1:a adventsgudstjänst – websänd

Tema: Ett nådens år! Rickard Thoursie, Kenneth Petersson, Musikkåren, Mimmi Ylenfors, Clara Öhman, Gnistan och Nils-Eric Magnusson. Denna gudstjänst websänds och sänds på närradion. Adventsfika. Välkommen!

Samling vid krubban

Invigning av julkrubban på stan. I år står den vid Sofiakyrkan. Rickard Thoursie, Daniel Wramhult, kör från SVF.

Bibelstudium

1 Johannes brev. Kenneth Petersson.

Julgalan i Allianskyrkan

Den 4 december blir det fest i Allianskyrkan när årets julgala går av stapeln. Kvällen börjar vid 16.00 med musikquiz à la Musikkåren och luciatåg av Gnistan. Efteråt går vi in i Östergården och njuter av en fantastisk buffé med ett ’stänk av Italien’ – tillagad av den eminenta kocken Anders Magnusson. Förutom denna festmåltid som garanterat kommer att kittla dina smaklökar så får vi ett härligt program med lotterier i ett upplägg som många av oss känner igen från tidigare år. Vinsterna är många och av varierat slag för att det ska finnas någonting för alla! Så gör dig beredd att lockas av inspiration, uppfinningsrikedom, kreativitet, glädje, och gemenskap.

Nattvardsgudstjänst

Tema: Guds rike är nära. Medlemsintagning. Nattvard. Rickard Thoursie, Caroline Björnberg & Bo Johansson. Välkommen!

Julkonsert med Strands kör

För två år sedan bjöds vi under en minnesvärd kväll på julsånger med Strands kör. Söndagen den 5 december är det dags igen. Under ledning av Michael Strand tar sig kören an kända och mindre kända julsånger. Det blir såväl engelska carols som sånger arrangerade och i något fall skrivna av Michael Strand själv. Kören, som i olika tappning funnits i 30-talet år, är kända för sina täta stämmor i körjazz-harmonier. Efter att likt många andra fått göra uppehåll under ett drygt år är man nu laddade för att bjuda på en stämningsfull kväll. I konserten kompletteras kören med Bosse Hellgren, bas och Dennis Karlsson, slagverk. Gästsolist är Allis Brorsson Stihl.

Bibelstudium

1 Johannes brev. Kenneth Petersson. Välkommen!