Bibelstudium

1 Johannes brev med Kenneth Petersson.

Konsert – Bengt Johansson med band

Välkommen på konsert med Bengt Johansson med band och CD-release för nya albumet "Sorgen och kärleken". Pris 200:- Förköp: Nya Musik och Allianskyrkan

200 :-

Measure

Dags för Measure igen! Kördag för ungdomar från 12 år och uppåt. Välkommen!

Tema: "Närhet - Psaltaren". Rickard Thoursie, John Terlinder, Gnistan, barnvälsignelse.

Unga Vuxna

Lovsångskväll med café. Välkommen till Allianskyrkan!

Bibelstudium

1 Johannes brev med Kenneth Petersson.

Familjelördag med musikal

Välkommen på familjelördag! Värsta Grymma Grejen – en musikal för hela familjen med Gnistan! Fika efteråt. Fri entré.

Tema: "Synlighet - Psaltaren". Rickard Thoursie, Markus Gustafsson.

Musik- och mingelkväll

Välkommen till Musik och Mingel. På scen står ”Bosse Göranssons Orkester”. Svängig musik med kompetenta musiker backar upp Bosses finurliga och vardagliga texter. ”Feel-good” känsla och hög igenkänningsfaktor utlovas. Medverkande: Bosse Göransson - Sång/Gitarr Bernard Mörtsell - Trummor Patrik Lindahl - Bas Ida Ylenfors - Sång Tilda Ylenfors - Sång Mikael Winald - Saxofon Sören Ylenfors - Keyboard På menyn finns också något gott att äta. Välkomna! Biljettpris:120 kr, då ingår mat & påfyllning av kaffe hela kvällen. Du behöver boka/anmäla dig till Kenneth Petersson 0768-199950 eller kenneth@allianskyrkan.se för att vi ska kunna beräkna maten.