Bibelsamtal

Välkommen på bibelsamtal kl.10:30 i Allianskyrkan.

Konfirmation

Går du i 8:an och vill lära dig mer om tron och gå konfirmation? Vi kör onsdagar mellan kl. 16:00-18:00 i vardagsrummet. Välkommen!

Efter fem/ Integrationscafé

Välkommen på integrationscafé varje onsdag kl. 17.00—18.30. Vi bjuder på enkelt fika!

Gnistan

Välkommen på barnkören Gnistan! Vi övar varje torsdag mellan kl. 18:00-18:45 i Allianskyrkan.

Musikkåren

Vill du vara med och spela i musikkår? Vi övar torsdagar 19:00-21:00 i Allianskyrkan, välkommen!

Torsdagsträffen

Välkommen på torsdagsträffen som denna dag blir en fredagsträff istället! Idag fixar vi tillsammans iordning kyrkan inför julen. Kl.10:00 i Allianskyrkan

Korall

Är du 13 år eller äldre? Välkommen med på vårt tonårsarbete Korall! VAR? Fram till vecka.44 är vi i Korskyrkan, efter det flyttar vi oss till Allianskyrkan. NÄR? 19:30 och framåt FRÅGOR? Kika in Koralljkpg på instagram så hittar du mer info eller kontakta vår ungdomsledare Clara!

Julkonsert med FOLK

Välkommen på Julkonsert med FOLK. Kvällen bjuder på två konserter, kl. 17:00 och 20:00. Biljetter köps på Tickster.com

Varmt välkommen på adventsgudstjänst kl. 10:00 hos oss i Allianskyrkan. "Ett nådens år". Musikkåren, Nils-Eric Magnusson, Sören Ylenfors, Sara Vittgård, Elin och Stina Wilhelmsson, Johanna Lantz och Rickard Thoursie. Efter gudstjänsten välkomnar vi alla vidare på kyrkfika och gemenskap.

UV-scout

Välkommen på UV-scout kl.18:00-19:30 i Allianskyrkan Jönköping