Musik- och mingelkväll

Välkommen till Musik och Mingel. På scen står ”Bosse Göranssons Orkester”. Svängig musik med kompetenta musiker backar upp Bosses finurliga och vardagliga texter. ”Feel-good” känsla och hög igenkänningsfaktor utlovas. Medverkande: Bosse Göransson - Sång/Gitarr Bernard Mörtsell - Trummor Patrik Lindahl - Bas Ida Ylenfors - Sång Tilda Ylenfors - Sång Mikael Winald - Saxofon Sören Ylenfors - Keyboard På menyn finns också något gott att äta. Välkomna! Biljettpris:120 kr, då ingår mat & påfyllning av kaffe hela kvällen. Du behöver boka/anmäla dig till Kenneth Petersson 0768-199950 eller kenneth@allianskyrkan.se för att vi ska kunna beräkna maten.

Windcorp brasskonsert

Windcorp Brass Band bildades 2005 och är ett brassband bestående av professionella musiker, musikpedagoger och duktiga och engagerade amatörer. Orkestern verkar inom ett brett kulturellt spektra i landet och använder en repertoar hämtad från alla större genrer; klassisk musik, jazz, pop, rock, folkmusik, körmusik m.m. Bandet har gjort tydliga avtryck under alla sina år vilket bland annat resulterat i åtta segrar i de svenska brassbandmästerskapen, turné till England, skivinspelning, konserter med artister som Nils Landgren, James Morrison, Stefan Schulz med flera. Windcorp Brass Band arbetar också aktivt för att barn ska kunna upptäcka glädjen i att musicera tillsammans. Exempelvis kommer

Tema: "Vägens folk”. Rickard Thoursie, Lena Hjelmstam, Arvidsson Vocal Band.

Tema: Vägens folk. Kenneth Petersson,

1:a adventsgudstjänst – websänd

Tema: Ett nådens år! Rickard Thoursie, Kenneth Petersson, Musikkåren, Mimmi Ylenfors, Clara Öhman, Gnistan och Nils-Eric Magnusson. Denna gudstjänst websänds och sänds på närradion. Adventsfika. Välkommen!

Samling vid krubban

Invigning av julkrubban på stan. I år står den vid Sofiakyrkan. Rickard Thoursie, Daniel Wramhult, kör från SVF.

Bibelstudium

1 Johannes brev. Kenneth Petersson.