Webgudstjänst, 4:e advent

"Herrens moder". Rickard Thoursie, Kerstin Göthberg-Alvarsson, Elna Simonsson och Birgitta Wern m.fl.

Kyrkkaffe på Zoom

Klockan 11:00 ses vi via datorerna och fikar tillsammans.

Samtalskväll via Zoom

"Tankar i advents- och juletid". Någon från personalen inleder. Kvällen avslutas med aftonbön.

"Guds hus". Kenneth Petersson, Jörgen Gustafsson och Christer Ramefelt.

"Jesu dop". Rickard Thoursie, Birgitta Gustafsson och Carina Winberg.

Promenad

Vi samlas 18:30 vid Allianskyrkan för en promenad för att samtala med varandra och med Gud. Vi delar upp oss i grupper om max 8 personer. Välkommen!

"Livets källa". Rickard Thoursie, John Terlinder och Martin Gunnarsson.

Samtalskväll

Välkommen till en kväll då vi samtalar via Zoom. Ämnet för kvällen är pandemin och vi hämtar inredningstankar bl.a. från Antje Jackeléns bo "Otåligt hopp" och N.T.Wrights bok "God and the pandemic". Största delen av kvällen bygger på vårt samtal tillsammans. Klicka här för att delta via Zoom.

"Jesus skapar tro". Kenneth Petersson, Nils-Eric Magnusson, Inger Carlsson-Almgren.

"Nåd och tjänst". Rickard Thoursie. Marcus Gustafsson.