UV-scout

Välkommen på UV-scout kl.18:00-19:30 i Allianskyrkan Jönköping

Unga Vuxna

Unga Vuxna 27 september kl.19:00  Välkommen på Unga Vuxna kväll i kyrkan! Vi ses kl.19:00 och har en härlig kväll tillsammans. Vi fikar, spelar spel och bara umgås! För mer info, se alliansungavuxna på Instagram! Välkommen!

Bibelsamtal

Välkommen på bibelsamtal kl.10:30 i Allianskyrkan.

Konfirmation

Går du i 8:an och vill lära dig mer om tron och gå konfirmation? Vi kör onsdagar mellan kl. 16:00-18:00 i vardagsrummet. Välkommen!

Efter fem- integrationscafé

Välkommen på integrationscafé varje onsdag kl. 17.00—18.30. Vi bjuder på enkelt fika!

Berättarkväll- kyrkohistoria, Mamma kyrkan

Kyrkohistoria- Mamma kyrkan 28 september kl.19:00. Välkommen till en berättarkväll om kyrkohistoria – Mamma kyrkan! Med hjälp av Carl-Erik Sahlbergs bok Mamma kyrkan berättar, får en känd kristen för varje århundrade sedan Jesu tid, vägleda oss i tro, bön och tanke.Denna kväll får du lyssna till berättelsen om Mamma kyrkan och dess betydelse, välkommen!   Vid frågor, kontakta Kenneth Pettersson eller Leif Larsson

Gnistan

Välkommen på barnkören Gnistan! Vi övar varje torsdag mellan kl. 18:00-18:45 i Allianskyrkan.

Musikkåren

Vill du vara med och spela i musikkår? Vi övar torsdagar 19:00-21:00 i Allianskyrkan, välkommen!

Korall/ Tonår

Är du 13 år eller äldre? Välkommen med på vårt tonårsarbete Korall! VAR? Fram till vecka.44 är vi i Korskyrkan, efter det flyttar vi oss till Allianskyrkan. NÄR? 19:30 och framåt FRÅGOR? Kika in Koralljkpg på instagram så hittar du mer info.

Gudstjänst med nattvard

Välkommen på gudstjänst! Tema: "Skapelse och miljö". Rickard Thoursie, Hans Larsson m.fl.