Skattkammaren

Välkommen till Skattkammaren! Skattkammaren är vår söndagsskola som riktar sig till barn mellan 4 och 11 år. Vi startar klockan 10:00 och samlas i Allianskyrkans entré. Vad gör vi på Skattkammaren? Skattkammaren startar med en storsamling i det vi kallar ”biblioteket”. Där får vi se ett drama som handlar om ett bibeltema. Det blir också lite sång och musik. Därefter kan barnen få pyssla eller välja att vara i vår Sporthall och leka. Vi håller på till ca klockan 11:00 och därefter finns möjlighet för barnen att fika i kyrkan.

Välkommen på gudstjänst med SAU-prägel kl. 10:00. Konfa-gruppen medverkar. BUR har årsmöte efter kyrkkaffet kl.12:00

Unga Vuxna

Välkommen på lovsångskväll kl. 19:00. För mer info, se alliansungavuxna på instagram.

RPG

RPG-träff i Korskyrkan kl.15:00- "Hållö, en pärla i Bohuslän", Leif Larsson

Äktenskapskurs

I vinter kör vi Alphas Äktenskapskurs med start onsdag 25 januari 19.00-21.15. ​ Totalt kör vi 5 fysiska och 2 digitala träffar med olika ämnen som Kommunikation, Förlåtelse, Konflikthantering, Familjedynamik, Bra sex, Kärlek i praktiken.​ Äktenskapskursen är skapad för att styrka, hjälpa och vägleda till varaktiga och starka relationer. ​ Vi välkomnar alla i parrelation – gifta, sambos eller ni som funderar på äktenskap. ​ Under hela kvällen sitter du och din partner vid ett enskilt bord i Östergården (vårt Café). Först serveras en enkel måltid, sedan tittar vi på ett förinspelat föredrag på storbild, varvat med samtal mellan dig och din partner (inga gruppsamtal).​ Anmälan till Johanna Lantz senast söndag 22 januari: ​ johanna@allianskyrkan.se​ OBS – begränsat deltagarantal. Kostnad 500:-/deltagare inkl kursmaterial och

GNISTAN

Välkommen på barnkören Gnistan till dig som är mellan 5-12 år! Vi övar varje torsdag mellan kl. 18:00-18:45 i Allianskyrkan.

Korall

Är du 13 år eller äldre? Välkommen med på vårt tonårsarbete Korall! NÄR? 19:30 och framåt FRÅGOR? Kika in Koralljkpg på instagram så hittar du mer info eller kontakta vår ungdomsledare Clara!

Skattkammaren

Bibelsamtal

Välkommen på bibelsamtal kl. 10:3o. Kaffe, bön och samtal om Markusevangeliet

Kyrkohistoria