Skattkammaren

Välkommen till Skattkammaren! Skattkammaren är vår söndagsskola som riktar sig till barn mellan 4 och 11 år. Vi startar klockan 10:00 och samlas i Allianskyrkans entré. Vad gör vi på Skattkammaren? Skattkammaren startar med en storsamling i det vi kallar ”biblioteket”. Där får vi se ett drama som handlar om ett bibeltema. Det blir också lite sång och musik. Därefter kan barnen få pyssla eller välja att vara i vår Sporthall och leka. Vi håller på till ca klockan 11:00 och därefter finns möjlighet för barnen att fika i kyrkan.

Välkommen att fira gudstjänst med oss i Allianskyrkan kl.10:00. Gudstjänst med temat "bön". Terminsuppstart för våra grupper. Även inledning av den ekumeniska böneveckan. John Terlinder och Rickard Thoursie medverkar bland annat.