Youngsters

Youngsters är till för dig som är mellan 12-15 år och som känner dig lite för stor för att gå till Skattkammaren.

Vad vi gör

Youngsters är ett gäng i åldrarna 12-15 år som träffas nästan varje söndag. Vi brukar samlas på någon bänk långt fram i kyrksalen, men sen går vi till vår egen samling i tornrummet högst upp i kyrkan. Vid Youngsters egna samlingar läser vi i en andaktsbok med texter kring livets svårigheter och glädjeämnen. Sedan är det olika program varje gång som pyssel, bakning eller spel och lekar. Är det vackert väder har vi nära till Vätterstranden där vi kan ha vår samling.

Vad kan jag förvänta mig?

Vid vissa tillfällen väljer vi att vara med under hela gudstjänsten istället för att ha en egen samling. Det kan vara en gudstjänst för alla åldrar, ungdomsgudstjänst eller vid särskilda högtider.

Vårt mål är att den som kommer till Youngsters ska känna att kyrkan har ett forum som passar även för dig.