Unga vuxna

Unga vuxna är en grupp för dig som letar efter ett sammanhang och vi vill välkomna dig!

Unga vuxna

Varje månad träffas vi i olika former. Vi har lovsångskvällar, ibland träffas vi på café samt vissa söndagar ses vi efter gudstjänsten och går ut och äter tillsammans. För att veta vad som händer följ oss på Facebook.

En del av detta är också att vi varje vecka får chans att ses i form av att sporta tillsammans med KRIK(Kristen Idrottskontakt). Vår information når du snabbast via instagram, @krikjkpg.

KRIK

Kommer du till Allianskyrkan en måndagskväll så hör du musiken,skratten och sorlet strömma ut från idrottshallen. Det är KRIK eller kristen idrottskontakt, en organisation som står på grunderna trosglädje,idrottsglädje och livsglädje. Samlingar som kan vara allt från galna blandningar mellan lekar till sporter och plötsligt stängs musiken av och alla samlas för att dela något ur bibeln Guds ord, för att det centrala på samlingen är inte först idrotten utan Jesus. Här handlar det inte om prestation och att vinna utan om glädje, glädjen i något mycket större.

Du hittar oss också på Facebook. Här kan du läsa om vad vi gör eller vad som är på gång. Klicka här för att följa oss på Facebook

Vanliga frågor och svar

Jag vill veta mer: