Tonår/Korall

Korall är namnet på våra fredagar och vår ungdomsverksamhet.

En förkortning för Kors/Allianskyrkan men också som ett korallrev med liv, mångfald och rik växtlighet. Därför heter vi Korall.

Nu kan du anmäla dig till vårt skidläger

Äntligen är det dags för årets skidläger i Trysil? Om du är intresserad så kan du göra en anmälan här.

Devotion

Devotion är vår djupdykninggrupp för de som gått slut konfirmationen. Vi ses ett par gånger i månaden då vi träffas vi för att samtala och lyssna till undervisning kring frågor som vi i Devotion själva har valt.

För vi tror att det är viktigt att rusta oss och rota oss i den Gud vi tror på genom att prata och diskutera de svåra frågor vi möter i den vardag vi lever i.

Vi tror att detta är en viktig mötesplats där man kan få komma och fundera, ställa frågor , utvecklas i lärjungaskapet på ett mer personligt plan.

Konfirmation

Konfirmationen ska skapa möjligheter för dig att utvecklas och få en inblick i den kristna tron. Vi kommer att ha undervisning och diskussioner om exempelvis Jesus, relationer, självbild och kyrkan. Vi träffas varje onsdag eftermiddag.

Vi kommer även att åka på två hajker/läger, en på hösten och en i slutet av våren. Konfirmationen är för dig som går i åttan.

Vi ser fram emot att träffa just dig, välkommen!

Bönegrupp

I bönegrupp samlas vi och ber för varandra, situationer och platser. Det är en liten grupp där vi får be och prata om vår vardag, men även en möjlighet att utmana och fördjupa vår tro.

Trysil18

På sportlovet,v.7 så åker vi för andra året i rad till Trysil. För att tillsammans få ett fantastiskt lov. Anmälningsfoldrarna kommer under november men redan nu kan du gå in under fliken Tonår/Korall och anmäla dig till lägret i. Har du några frågor kring lägret hör av dig till André.

Detta kommer bli så bra!

Agape

Den 24 november är ett datum att lägga på minnet. Det är Korall/Tonår som slår på stort och gör ett möte för att försöka nå ut till andra kyrkor samt ungdomar som annars kanske inte går alls till kyrkan. Mötet kommer kallas Agape ifrån grekiskans ord för kärlek.

Talare för kvällen är club & ungdomspastorn Daniel Sander och lovsångsbandet från UngTro17 kommer och leder oss i sång. Det kommer bli en fantastisk kväll!

Korall/Tonår

december 15 @ 19:30 - 23:30