Skattkammaren

En spännande söndagsskola för barn mellan 4-12 år.

Vad vi gör

I våra samlingar försöker vi förmedla Guds ord på barnens nivå. I skattkammaren finns flera spännande rum. Ibland start vi med BUSKUL där vi kan spela innebandy, hockeyspel, rita, måla, leka, pyssla eller spela spel.

Efter en halvtimme är det STORSAMLING där vi samlas för att få vara med om ett spännande bibeläventyr med olika inslag av drama, sång och dans.

Till sist samlas vi i VÄXTHUSET. Detta är en mindre åldersindelad grupp där vi samtalar eller gör något pyssel om det man hört på storsamlingen. Vi tar även upp saker som hänt under veckan samt barnens egna tankar och funderingar.

Vad kan jag förvänta mig?

Här får barnen lära känna Gud på deras nivå. Att Gud är med dem och älskar dem oavsett som än händer dem. På ett lekfullt sätt med drama, sång och berättelser ur Bibeln får barnen veta mer om Gud, om vem Jesus är och hur Gud hjälper oss i våra liv idag.

I skattkammaren vill vi att barnen ska växa i gemenskap med varandra och med Jesus. Därför är våra smågrupper, VÄXTHUSET, en viktig del så alla kan komma till tals med sina funderingar och tankar.

Vanliga frågor och svar

När?
10:45 (09:45 sommartid) och håller på lika länge som den vanliga Gudstjänsten

Söndagsskolan är som en Gudstjänst, fast på barnens villkor. Beroende på antal så delar vi ofta in barnen i grupper efter ålder för att kunna dem det allra bästa utifrån sin ålder. När den vanliga Gudstjänsten är slut kan föräldrarna hämta sina barn.

Du kan komma precis som du är!