Konfirmation 2020/2021

Ett år att växa i sig själv, i relationer till andra och i tro på Jesus

Konfirmationen skapar möjligheter att utvecklas som person, träffa nya vänner och lära sig mer om den kristna tron. Vi kommer att ha undervisning utifrån olika ämnen som berör livet på olika sätt och framförallt lära oss mer om vem Jesus var och är. Vi kommer varva undervisning med filmer, diskussioner, aktiviteter, gemenskap och kreativitet. Vi träffas varje onsdag med fika och start kl. 16:00 och håller på till 18:00.

Vi tror att gemenskapen är superviktig för att vi ska kunna växa som personer och som grupp. Vi vill ha roligt tillsammans och bygga värdefulla relationer. En annan viktig del är att få möta alla åldrar i församlingen och se olika typer av kyrkor. Vi kommer därför besöka olika gudstjänster och kyrkor tillsammans under året.

Förutom att ses på onsdagar kommer vi också att ha en heldag tillsammans i början av hösten då vi lär känna varandra mer och sen till våren åker vi på ett läger tillsammans.

Viktiga datum

Sista anmälningsdag – 1 september

Start och föräldramöte – 9 september

Anmälan

Fyll i formuläret, klicka här eller kontakta Emmelie Sandström (Ungdomsledare) – kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan under ”Vanliga frågor och svar”

Vanliga frågor och svar

Har du frågor? Kontakta oss – här hittar du kontaktuppgifter.

Emmelie Sandström, ungdomsledare i Allianskyrkan
Tele: 076 819 99 52
Maik: emmelie@allianskyrkan.se

Självkostnadspris för heldag och läger samt 200 kr som fikaavgift per termin.