Böneveckan för kristen enhet är världens största ekumeniska manifestation som genomförs samtidigt i cirka 75 länder. Temat för i år är ”Guds hand leder oss” och har utarbetats av kristna från olika kyrkotraditioner i Karibien, som ser idag hur Guds hand grep in för att göra slut på slaveriet.

Onsdag 17 januari
Kl. 18.00: Vesper (Kvällsbön) – Sankt Franciskus katolska kyrka (Klostergatan 70B)

Torsdag 18 januari
Kl. 18.00: Paus (Kvällsbön) – Frälsningsarmén (Västra Storgatan 21/Klostergatan 1)

Fredag 19 januari
Kl. 18.00 Ramsha (Kvällsbön)Sankta Maria österns assyriska kyrka (Nygatan 22)

Lördag 20 januari
Kl. 15.00 Bönefest för hela familjen Immanuelskyrkan (Oxtorgsgatan 15). Bön med kroppen, lovsång, bönestationer, ballongsläpp med bön och välsignelse över staden och så fika med femkamp

15 januari – 20 januari
Måndag-fredag kl 9.00-17.00 och lördag 9.00-14.00 – Öppet bönerum Frälsningsarmén (Västra Storgatan 21/Klostergatan 1). Ett öppet bönerum där du kan komma och be för Jönköping, enheten, för våra förföljda systrar och bröder, för nöden nära och långt borta och att bära fram tacksägelser. Var med och be!