Snart är det ett nytt kyrkoår och det är ett utmärkt tillfälle att avsluta det gångna året i bön och ladda inför det kommande året. Böneveckan är en vecka då vi fokuserar extra mycket på bön och bön för vår församling. Vi ber om Guds ledning för vår församling och alla de verksamheter som den innefattar.

”Idag ber vi för…”

Under veckan kan du vara med på en sms/maillista. Då får du ett meddelande per dag med dagens böneämne. Det är ett enkelt sätt att vara många som ber tillsammans under veckan. Där kan du också skicka in ditt böneämne.

Om du vill vara med på maillistan skicka till bon@allianskyrkan.se

För sms-listan skicka ett sms till 0768-199951

Omslut dagen i bön

Måndag till fredag är det
bönesamling kl 8, 12 och
18.

Varför inte börja dagen med
bön eller avsluta arbetsdagen
med en stund med Gud. Kom och var med på en bönesamling eller kom när det passar under dagen. En stund på lunchrasten eller innan kvällens aktivitet. Ta med dig familjen och var tillsammans i bönerummet. I Betlehemssalen finns olika bönestationer som kan hjälpa dig i din bön.

Bön gör skillnad

Var med och be för vår församling!