Snart är det dags igen för en av årets höjdpunkter! En dag då vi får möjlighet att umgås, utmanas i undervisning och ha roligt tillsammans. En dag du verkligen inte får missa och som erbjuder en spännande mix av:

• God mat & fika
  • Kreativt fokus på julen
  • Aktiviteter av olika slag
  • Gudstjänst

SÖNDAG 15 SEPT kl. 09.00 börjar vi med fika (fralla och kaffe/te/saft).
Vi avslutar dagen med gudstjänst ca 16.00

VAR? Stiftsgården Tallnäs utanför Skillingaryd.

VAD KOSTAR DET?
290 kr per vuxen
800 kr för familj med barn t.o.m 15 år

FÖR VUXNA – FREDRIK WENELL
Fredrik är teol. dri religionsvetenskap och lektor på Akademi för Ledarskap och Teologi (ALT). Han arbetar löpande med projekt som syftar till att få – framförallt – unga ledare att växa och han är en uppskattad föreläsare inom ämnen som omvärldsanalys, relig ion och etik med inriktning mot unga. Han har också skrivit ett fler tal böcker.

FÖR BARN – MADDE ALSÄTER
Madde jobbar som Barnkonsulent på SAU och som pastor. Hon har en passion för att få berätta Bibelns berättelser för barn och för att hjälpa dem hitta en tro som håller genom hela livet.

FÖR UNGDOMAR – ALICIA JAKOBSSON
Alicia är vår uppskattade ungdomsledare, som med stort hjärta och värme leder våra tonåringar närmare Jesus. Med god analytisk förmåga hittar Alicia en fin balans mellan andligt djupt, utmaningar och galna upptåg.

SISTA ANMÄLNINGSDATUM

HUR ANMÄLER MAN SIG?
Använda formuläret nedan eller använd talongen i foldern ”Församlingsdag 2019” och lägg den i lådan på kyrktorget.