Detta evenemang har redan ägt rum.

ANNIELLE, NOOMI OCH MIAH bildar bandet Spring City. Förra sommaren vann denna trio P3 Nästas riksfinal och deras låt ”Back on our streets” har spelats flitigt på radio.

Konceptet att spela tillsammans började med en bejublad konsert i Malmbäck där de alla har vuxit upp, gått i skola och engagerat sig i kyrkan. Framförallt kyrkan har varit en musikalisk grogrund för dem och var för sig har de gjort en musikalisk resa.

Från Malmbäck har artisterna tagit olika musikaliska vägar som lett till turnéer i Sverige, USA och Asien.

Gemensamt har de också att de haft stora individuella framgångar på vår största radiokanal P4. De har alla varit finalister i Sveriges största musiktävling för originalmusik i radio, P4 Nästa och de släpper ständigt egen ny musik. 2018 vann de länsfinalen och sedan riksfinalen tillsammans.

Alla tre kommer till oss och kommer att intervjuas av Bosse Johansson. Vi får höra om deras väg från Malmbäck och ut i de olika miljöer de uppträder idag. Vi får också lyssna till Spring City. Denna kväll blir en blandning av intervjuer och konsert.

Inträde 120 kronor. Välkommen!