Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Med anledning av Corona/Covid-19 utgår tyvärr konserten med Terese Fredenwall & Steph Macleod

För att bidra till att begränsa smittorisken för det nya coronaviruset (Covid-19) utgår tyvärr konserten. Vi hoppas kunna arrangera konserten vid ett annat tillfälle längre fram.

 

Två begåvade musiker med unika röster och starka livsberättelser

Varmt välkommen att bli berörd, utmanad och inspirerad under en unik konsertkväll med Terese Fredenwall och Steph Macleod. En kväll där de kommer dela sina berättelser om utsatthet, psykisk ohälsa, ångest och hopplöshet, men också om glädje, frihet, styrka och hopp.

Konserten arrangeras tillsammans med Erikshjälpen till förmån för ett av organisationens projekt i Kambodja och Laos som kämpar mot människohandel och trafficking.

Om artisterna
Terese Fredenwall är en svensk låtskrivare och sångerska. Hon har släppt fem soloalbum på eget bolag och deltog 2013 i Melodifestivalen. Som låtskrivare har hon arbetat med artister som Jenny Berggren, Danny Saucedo och Jonah Nilsson (Dirty Loops).
Både som artist och människa har Terese Fredenwall alltid kämpat för de utsatta, för de som inte har kraft att gör sin röst hörd. Baserat på egna upplevelser av utsatthet, psykisk ohälsa och övergrepp har hon delat med sig för att synliggöra dessa problem och för att visa att livet inte bara innehåller den lyckliga och framgångsrika bild som vi oftast visar upp. Men också för att ge uppmuntran och hopp och visa på att det finns en väg igenom allt det mörka.

Steph Macleod är en singer-songwriter från Skottland. Från att levt som hemlös alkoholist på gatorna i Edinburgh – ett liv som var nära att sluta med döden – lever han nu ett liv fri från alkohol och droger och har hem, fru och barn. Ett möte med den Gud som han så länge hade kämpat emot, förändrade allt.
I dag reser Steph Macleod i Europa och USA med sin gitarr och sjunger ärliga sånger om sin resa från djup desperation och hopplöshet till ett liv i frihet, fyllt med hopp och framtidstro.
Steph Macleods musik är en mix av rock, folk och blues där hans imponerande rytmiska gitarrspel ackompanjerar hans fantastiska och uttrycksfulla röst.