Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Varmt välkommen till en konsertupplevelse utöver det vanliga med Andrew Peterson & Jenny Wahlström – A Treehouse Wait.

Konserten i Allianskyrkan är en del av en minturné som sker i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen. Allt överskott från turnén kommer gå till deras arbete för utsatta barns rättigheter.

Biljetter köps på Tickster

Förköp: 175 kr + serviceavg.
Vid entrén: 200 kr

Dörrarna öppnar kl 18.30.

Andrew Peterson har av många beskrivits som en av de mest tänkvärda låtskrivarna vi har i dag. Med sina personliga, innerliga texter kommer han nära den som lyssnar. Han delar tankar om livet, vardagen, kärleken och sin gudstro som genomsyrar allt han gör.

Andrew har gett ut ett 15-tal album och i oktober 2019 släpper han en nyinspelning av sin klassiska ”Behold the lamb of God” skiva i samband med 20 års jubileumet av både skivan och de otroligt populära ”Behold the lamb of God” turnéerna.

Andrew är dessutom en mycket omtyckt författare. Hans fantastiska och episka saga ”The Wingfeather Saga” har haft stora framgångar och är mycket populär. De två första böckerna i serien finns översatta till svenska.

Hans släkt har har sina rötter i Kalmartrakten och han är mycket stolt över sitt svenska ursprung. Han har gjort många framgångsrika turnéer i Sverige och har byggt upp en mycket trogen och hängiven skara fans

Jenny Wahlström sjungar och skriver gärna om det alla känner till men mestadels ingen pratar om. Som tomma gatar under sommaren eller när ångesten lämnar. Att ge upp sin kärlek eller rädslan att flytta hemifrån. Allt är inte vackert men det är livet. Och att dela den erfarenheten genom musiken skapar en plats för dig att vara, och samtidigt veta att någon annan har varit där också.

Musiken kan ibland förklaras som indieakustisk pop med starka melodier och tillsammans med Jennys fantastiska röst skapas en helhetsupplevelse som berör på djupet.